0754 495 455 0765 762 445

Oferte

Cu un LIKE si un SHARE la pagina noastra de Facebook beneficiati de:

  • Montaj cu DOAR 150 lei in Bucuresti pentru un set de extensii cu microring, cheratina sau cusute!
  • Transport prin Curier Rapid in valoare de 18 lei pentru orice produs comandat!
  • Transport GRATUIT prin Fan Courier pentru comenzile ce depasesc valoarea de 500 lei!

Intrebari despre extensii kanekalon

1. Ce este kanekalon?

Fibrele din kanekalon sunt fibre sintetice termorezistente care imita foarte bine parul natural, neavand un luciu inestetic.

2. Ce contine un set de extensii clip-on?

Un set contine 10 mese, de dimensiuni diferite, concepute special pentru a acoperi intreaga suprafata a capului in asa fel incat sa aveti un look cat mai natural.

3. Ce latime au mesele si unde se pozitioneaza?

Mesele au urmatoarea configuratie: 1 mesa de 21 cm cu 4 clipsuri pentru partea posterioara-superioara a capului; 3 mese de  15 cm cu cate 3 clipsuri fiecare  pentru partea posterioara-inferioara  a capului, se pun unele sub altele in 3 randuri; 2 mese de 10 cm cu cate 2 clipsuri fiecare pentru partile laterale ale capului; 4 mese de cate 4 cm cu cate 1 clips fiecare pentru partea frontala a capului.

4. Ce lungime minima poate avea parul pentru a se putea aplica extensiile clip-on?

Lungimea minima necesara este  de 9-10 cm

5. Extensiile clip on se pot aplica acasa sau la salon?

Avantajul extensiilor clip on este ca se pot aplica chiar de dumneavoastra intr-un timp relativ scurt, cateva minute in functie de dexteritatea dumneavoastra, pot fi indepartate oricand foarte simplu, parul dumneavoastra nefiind afectat mecanic sau chimic, acesta nefiind deteriorat.

6. Se pot indrepta, vopsi si ondula extensiile clip on din kanekalon?

Extensiile din fibre de kanekalon se pot ondula si indrepta, dar la o temperatura de maxim 150 grade si nu se pot vopsi, dar paleta variata de culori va ajuta sa alegeti culoare potrivita.

7. Ce durata de folosinta au extensiile clip on?

In functie de intretinerea lor, acestea pot fi folosite aproximativ 1 an.

8. Cum se intretin?

Extensiile se intretin la fel ca parul nostru. Terbuie sa le spalam cu apa calduta, aplicam sampon si apoi balsam sau masca de par, dar trebuie sa avem mare grija sa nu incurcam extensiile in clipsuri, motiv pentru care clipsurile trebuie sa fie inchise anterior spalarii.

9. Extensiile pot cadea din par?

Nu vor cadea, dar pentru siguranta va recomandam taparea usoara a radacinii si aplicarea unui spray fixativ inaintea aplicarii meselor.

10. Clipsurile se pot vedea?

Culoarea clipsurilor identica cu cea  a extensiilor si pozitionarea  lor in partea inferioara a meselor le face practic invizibile. Nu va faceti probleme, clipsurile nu se vor vedea.