0754 495 455 0765 762 445

Oferte

Cu un LIKE si un SHARE la pagina noastra de Facebook beneficiati de:

  • Montaj cu DOAR 150 lei in Bucuresti pentru un set de extensii cu microring, cheratina sau cusute!
  • Transport prin Curier Rapid in valoare de 18 lei pentru orice produs comandat!
  • Transport GRATUIT prin Fan Courier pentru comenzile ce depasesc valoarea de 500 lei!

Livrarea si returnarea produselor

Informatii privind livrarea produsului

Puteti lansa o comanda accesand butonul COMANDA. Dupa introducerea corecta a datelor necesare validarii comenzii veti fi contactat telefonic in cel mai scurt timp de un reprezentant de vanzari, care va va informa despre disponibilitatea produsului la acel moment.
Fara confirmare telefonica nu se va livra nicio comanda.
Comanda se va livra in 24/48 ore (zile lucratoare) prin curier in zonele urbane/rurale (daca comandati de luni pana vineri pana la ora 16:00, coletul ajunge a doua zi; iar la comenzile facute vineri dupa ora 16:00, sambata si duminica, coletul ajunge marti).
Plata produselor se va face in sistem ramburs la ridicarea coletului.
Va rugam sa nu comandati produse decat daca dispuneti de suma necesara achizitionarii lor.

La primul colet neridicat ne rezervam dreptul de nu mai livra nicio comanda in sistemul ramburs, ci doar cu plata integrala prin transfer bancar.

Informatii privind returnarea produselor

Conform legislatiei romanesti in vigoare, renuntarea la cumparare prin denuntarea unilaterala a contractului este aplicabila doar consumatorilor clienti persoane fizice (OG 130/2000 art.2 (1) lit.b ). Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestatorilor de serviciu, de la incheierea contractului ( OG 130/2000 art.4 (1) lit.b).

Pentru returnarea produsului trebuie sa notificati in scris acest lucru la adresa de e-mail: office@extensiiclipon.ro

Incheierea contractului de vanzare-cumparare are loc in momentul emiterii facturii fiscale (acest document tinand loc de contract conform legislatiei in vigoare) si nu la plasarea comenzii sau la trimiterea prin e-mail (sau alte mijloace de comunicare) a confirmarii automate de primire a comenzii.

Pentru expedierea coletelor, va rugam sa folositi serviciul de curierat rapid (Fan Courier) prin care ati primit produsele. Coletele trimise prin Posta Romana nu vor fi ridicate! Nu vom ridica coletele expediate de dumneavoasta cu plata ramburs, deoarece trebuie sa verificam daca produsul returnat este in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit, sa nu fie folosit, desfacut din legaturi, spalat, vopsit sau deteriorat). Daca ai indepartat ata aurie a extensiilor, pierzi garantia acestora! Pentru a vedea culoarea si calitatea extensiilor, este indeajuns sa le scoti din plasticul transparent si sa le compari cu parul tau, fara a rupe sau indeparta ata aurie. In cazul in care ai indepartat sau rupt ata aurie, nu incerca sa reambalezi extensiile! Acest lucru nu se va lua in considerare si va fi taxat drept produs folosit si va fi refuzat din motive de igiena! EXCEPTIE: in cazul in care ai scos extensiile din pachet (ai rupt / indepartat ata aurie) dar NU le-ai folosit si doresti schimbul lor sau retur, se percepe o taxa de reambalare (readaptare a produsului) in valoare de pana la 25% din suma totala a produsului. 

Daca operatorii nostri vor semnala probleme privind starea produselor, acestia vor fotografia si intocmi un proces verbal in prezenta curierului, iar returul va fi refuzat.

Cheltuielile de returnare a marfii vor fi suportate de catre cumparator (transportul de la dumneavostra la sediul firmei noastre).

Daca doriti schimbarea produsului cu un alt produs sau alta lungime, veti suporta atat cheltuielile de la dumneavoastra pana la sediul firmei cat si returul.

Contravaloarea marfii returnate se va plati in termen de maxim 14 de zile prin virament bancar.

Solicitati telefonic returul la numarul de telefon 0754 495 455 si veti primi instructiuni suplimentare.

Echipa noastra verifica atent inainte de expediere fiecare produs, dar daca totusi v-a fost expediat alt produs decat cel pe care l-ati comandat, va rugam sa ne semnalati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de extensiiclipon.ro.

Va dorim spor la cumparaturi!