0754 495 455 0765 762 445

Oferte

Cu un LIKE si un SHARE la pagina noastra de Facebook beneficiati de:

  • Montaj cu DOAR 150 lei in Bucuresti pentru un set de extensii cu microring, cheratina sau cusute!
  • Transport prin Curier Rapid in valoare de 18 lei pentru orice produs comandat!
  • Transport GRATUIT prin Fan Courier pentru comenzile ce depasesc valoarea de 500 lei!

Termeni si conditii

Bine ati venit! Pentru a folosi in cele mai bune conditii acest site, va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile noastre, plasarea comenzii pe site implica acceptarea lor.

Produsele noastre vor fi livrate in limita stocului disponibil. Dupa plasarea comenzii veti fi contactat pentru confirmarea comenzii si anuntat daca produsul este in stoc sau nu.

Confirmarea telefonica este obligatorie, fara de care comanda dumneavoastra nu este valida.
Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie de pe site sau intrerupe orice activitate.
In cazul in care se fac referiri la alte site-uri, nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe acestea, ramanand la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri si luati sau nu in considerare informatiile gasite acolo.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare

Pentru a valida comanda dumneavoastra sunteti de acord sa oferiti informatii corecte, reale si complete despre dumneavoastra. Daca informatiile nu sunt reale, comanda nu va fi trimisa!

Securitatea datelor personale

Extensiiclipon.ro garanteaza respectarea drepturilor conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, completata de Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Astfel, datele furnizate de dumneavoastra vor fi folosite numai pentru confirmarea comenzilor, pentru a va aduce la cunostinta promotiile noastre, reclama, livrarea produselor si emiterea documentelor fiscale. Fara furnizarea datelor suntem in imposibilitatea de a va livra produsele. Va garantam ca nu vom furniza adresa dumneavoastra de e-mail sau alte date personale unor terti (persoane fizice sau juridice) fara acordul dumneavoastra explicit.

Garantia produselor se ofera astfel

  • Extensii de par clip-on naturale: pe calitatea parului (sa fie natural 100%). Daca parul a fost vopsit, periat puternic sau alte metode agresive, garantia se pierde. Va recomandam sa testati calitatea parului in primele zile de la primire. Va rugam sa nu utilizati produsul daca doriti returnarea banilor. Garantia este pe termen de 30 de zile.
  • Extensii de par microring, cheratina si/sau cusute naturale: pe calitatea parului (sa fie natural 100%). NU se ofera garantie pe aplicarea acestuia (va recomandam sa apelati la specialisti prin recomandari, altfel riscati sa nu fie bine puse). Va recomandam sa testati calitatea parului in primele zile de la primire. Garantia este pe termen de 30 de zile.
  • Cozile de par natural si/sau bretoane: pe calitatea parului (sa fie natural 100%). Garantia se pierde daca parul a fost vopsit, periat puternic sau alte metode agresive.  Testati calitatea parului in primele zile de la primire. Garantia este pe termen de 30 de zile.
  • Extensii si cozi sintetice: Garantia se pierde daca parul a fost vopsit, periat puternic sau alte metode agresive nerecomandate. Garantia este pe termen de 30 de zile.

Garantia se ofera pe calitatea parului, nicidecum pe aplicarea acestuia (aplicarea tine de cel/cea care a facut manopera). Recomandam vopsirea extensiilor din par natural doar la persoane specializate.

Publicitate si legaturi cu alte site-uri

Sunteti de acord cu urmatoarele: operatorii, administratorii si/sau propietarii site-ului nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din: achizitii, oferte speciale, promotii sau oricare alt tip de relatie/legatura/tranzactie/colaborare care pot aparea intre dumneavoastra si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru.

Produsele si ofertele speciale

Propietarii magazinelor isi stabilesc singuri preturile produselor si ofertelor speciale pe care le detin, acestea fiind aduse la cunostinta cumparatorilor prin intermediul magazinului creat; nu garantam disponibilitatea pe stoc. Toate detaliile si preturile sunt corecte la momentul postarii lor pe site! Culorile produselor de pe site-ul nostru pot avea mici diferente fata de culoarea originala a produselor.

Dispute si conflicte

Orice incercare  de a modifica continutul site-ului extensiiclipon.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul extensiiclipon.ro va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului extensiiclipon.ro si va demara cercetarea penala impotriva celor care au incercat acest fapt. Orice litigiu aparut intre clienti si societate va fi rezolvat pe care amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Romania.

Copyright

Continutul acestui site: text, grafica, logo, imagini, icon-uri sunt propietatea S.C. AMY TRENDY STYLE SRL si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei AMY TRENDY STYLE SRL a  oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legii in vigoare.
De asemenea, sunteti de acord sa acceptati acesti termeni atat la comenzile preluate telefonic la numerele: 0754 495 455 si 0765 762 445, cat si pe id de messenger extensii_clipsuri.

Acceptati si intelegeti in mod expres ca SC AMY TRENDY STYLE SRL nu ofera nici un fel de garantie ca serviciul va fi potrivit cerintelor dumneavoastra sau ca serviciul va fi sigur si fara erori de orice fel, serviciul putand fi intrerupt de administratorul lui in orice moment fara o instintare prealabila. Sunteti direct respunzator de orice activitate si/sau continut pe care il afisati in magazin. Forta majora exonereaza partea care o invoca in conditiile legii. Nu suntem responsabili si nu putem fi tinuti responsabili in nici un fel direct sau indirect pentru orice paguba si/sau problema de orice natura ca urmare a folosirii serviciului nostru.